Elektriker

Vi söker en elektriker som vill vara med och bidra till energiomställningen!

Prosumenten AB är ett lokalt företag baserat i Dalarna. Medarbetarna har mångårig erfarenhet inom elbranschen och förnybar elproduktion. Vi är specialiserade på installation av solceller och elbilsladdare och vi tillhandahåller alla delar av installationen själva.

Vi har etablerat oss på marknaden och har stor efterfrågan på våra tjänster och vi avser att växa successivt och söker nu en elektriker som ska arbeta med solcellsanläggningar runt om i vår region.

Arbetar du idag som elektriker och söker en ny utmaning? Vill du bidra till energiomställningen och tycker det är spännande med smarta och innovativa solenergilösningar? Då kanske du är vår nya kollega!

Rollen som elektriker hos oss
Som elektriker hos oss kommer du ha ett varierat arbete där du utför elmontage och driftsättning av invertrar/växelriktare till solcellsinstallationer och laddboxar. Du arbetar hos våra kunder runt om i Dalarna med omnejd.

Vem är du?
Den här tjänsten passar dig som tycker det är spännande att arbeta med installationer, montering och driftsättning. Du tycker om att jobba i team i kombination med att arbeta självständigt. Du har en fallenhet för att möta olika typer av människor och en genuin vilja och förmåga att göra ett bra jobb.

Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat som elektriker och då antingen med installation eller service eller som installations- och serviceelektriker.

För att lyckas och trivas i rollen ser vi även att du:
• Har en grundläggande el-utbildning samt har minst 2 års erfarenhet som elektriker
• Är praktiskt lagd och strävar efter att leverera hög kvalité
• Behärskar svenska
• Har B-körkort
• Inte har några hinder att sova på annan ort om installationsprojekten kräver det
• Du är flexibel och lösningsorienterad om uppgiften kräver det

Vi erbjuder
Vi ser med stor tillförsikt på utvecklingen av energiområdet där våra kunder blir prosumenter, dvs både producenter och konsumenter och därmed bidrar till Sveriges energiomställning.

Vi är ett litet företag med ambition att växa och ser möjligheter till att våra medarbetare får varierade arbetsuppgifter.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning i enlighet med vårt kollektivavtal med SEKO. Stationeringsort är initialt Säter eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar månadslön.

Vill du bli vår nästa kollega?
Skicka in din ansökan idag! Vi arbetar med löpande urval.

Varmt välkommen med din ansökan till oss!
Ansökan skickas till e-post: ansokan@prosumenten.se

Vill du veta mer?
Kontakta Kjell Stålberg, tel.nr: 0248-488 008

Kontakta oss!

För prisförslag eller rådgivning.

Kontakta oss!

För prisförslag eller rådgivning.