Laddboxar

Kontakta oss för prisförslag eller rådgivning

Laddboxar för villor

Laddbox från Prosumenten

Ett vanligt uttag är inte gjort för att ladda en elbil. Det kan därför bli varmgång med brand eller andra problem som följd. Laddboxarna har en högre säkerhet som utgår från en internationell standard för elbilsladdning.

Om du köper en laddbox från Prosumenten så får du marknadens bästa produkter installerade på ett säkert och snyggt sätt med funktionsgaranti och fri support under garantitiden.

De laddboxar som Prosumenten erbjuder är laddboxar med hög kvalitet och säkerhet från välkända leverantörer.

Elbilsladdning - Dalarna - Laddning - Prosumenten

Erbjudande laddboxar

Våra laddboxar

CTEK

Bärbar laddstation för Elbilar, CTEK 1,4-11kW

Laddstationen går att använda direkt och ger laddning till laddhybrider och helelektriska bilar. Den är kompatibel med alla typ-2-kompatibla laddhybrider och helelektriska bilar. Ladda ner schemahanteringen med CTEK appen (Andriod % iOS) för säkerhetsfunktioner och hur laddstationen används säkert. Väggfästet är inte inkluderat.

Teknisk specifikation:
Laddeffekt: 1,4-11kW
Nätanslutning: 3-fas
Laddkabel: Typ-2
Laddström: 6-16A
Laddkabel: 5m Strömkabel: 1,5m med CEE 16A / 400V 5P kontakt
IP65
Driftstemperatur -30 ° C 4,3 + 50 °C

Halo

Halo är vår populäraste laddstation som genom smart mjukvara hjälper dig att uppnå optimal laddning för din elbil. Förutom en fast laddkabel som laddar 3,7–11 kW har den dessutom ett extra schukouttag för elcykel eller motorvärmare. Genom sin stilrena design i återvunnet aluminium, guidande LED-belysning och flexibla laddkabel som är böjbar ner till hela -25°C är det en komplett laddstation skapad för vårt hårda nordiska klimat.

Installation av laddbox

Ladda bilen med din solenergi

Kontakta oss!

För prisförslag eller rådgivning.

Kontakta oss!

För prisförslag eller rådgivning.