Solceller i Hedemora

Installerat & klart!

Vi på Prosumenten AB utför kompletta installationer av både solceller och laddboxar i Hedemora. Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning eller prisförslag.

Prosumenten utför installationer av solceller samt laddboxar i hela Dalarna med flera installerade anläggningar i Hedemora.

Att investera i solpaneler för hemmabruk är både bra för plånboken och för miljön. Solpanelerna har minst 25 års livslängd och oftast fullt betalade efter ca 8-10 år. Resten av tiden är ren vinst!

Sverige och resten av världen är också mitt i en omställning av energisystemet. Att gå från energikällor som producererar CO2 till klimatneutrala och förnyellsebara som sol och vind. Här kan du som medborgare göra en insats och installera solpaneler och köra eldrivet fordon. Just nu finns också olika stöd och bidrag som även gör det ekonomiskt fördelaktigt att investera nu.

Om du låter Prosumenten installera solpaneler hos dig så får du en anläggning som både är säker, snygg och rätt dimensionerad. Prosumenten använder bara väl beprövade produkter  från de bästa leverantörerna. Detta tillsammans med en professionell installation av Prosumenten gör att din anläggning kommer hålla minst 25 år.

För att installera solpaneler måste företaget också vara ett registrerat elinstallationsföretag hos Elsäkerhetsverket.

Kontakta oss

För prisförslag eller rådgivning.